Kävin tänään (tai siis eilen...)  ekaa kertaa hiihtämässä tänä talvena. Eihän tuota lunta nyt liioiksi ole, mutta kun sänkipellolle meni niin ei tarvinnut ihan suksenpohjia hiekalla pilalle naarmuttaa. ;)  Tytöt pääs kanssa mukaan. Jemmaa ja Sissiä ei sukset kiinnostannu, mutta Keissa ei ollu suksia ennen nähny joten kyllähän niitä rapisevia ja suhisevia vekottimia piti ensin tutkailla oikein lähietäisyydeltä. Ei neitillä kuitenkaan onneksi ole taipumusta testailla hampaitaan tuollaisiin uusiin kohteisiin...  ;)

  Vähän aikaa vaan hiihtelin ja annoin koirien juoksennella ja sitten kokeilin Jemmalla ja Keissalla vedätystä. Jemmalla olen joskus juoksemalla vedätystä kokeillut, mutta ei oikein oma askel riittänyt kun rouva lähti alamäkeen spurttaamaan......  Nooo,nyt oli meno huomattavasti rauhallisempaa. Ei ollut alamäkeä ja ei oikeastaan syytä spurttaillakaan, joten rouva tyytyi vetämään meikäläistä pikkupellon ympäri oikein mukavaan ja helppoon matkavauhtiin. =)

 Keissalla en ole aiemmin vedättänyt kertaakaan, mutta jotenkin ajattelin, että Keissa saattaisi siitä hommasta pitää. Fillariakin se yrittää aina vetää vaikka sitä pyörän kanssa pannassa juoksutankin. En ollut väärässä... Aluksi neiti ei oikein ymmärtänyt mikä oli homman nimi ja kulki liina löysällä edessäni. Kovan kannustuksen tuloksena Keissa intoutui kuitenkin laukkaamaan (kun Jemmakin lähti hölkkäämään "jäniksenä" edellä) ja sitten rupesikin idea ja vauhti löytymään! ;)  Hauskaa oli ja pystyssä kestin. Uskaltaa siis ehkä kokeilla toistekin. ;)